Automatizace pivovarů

Pokud jste pivovarník, sládek nebo Vás pivo prostě jenom baví, rozhodně si nenechte ujít zítřejší konferenci "Automatizace a modernizace pivovarů 2021". Místem konání 11. ročníku této mezinárodní odborné konference se 17. června stane unikátní památka parostrojní pivovar v Lobči u Mšena. Letošní ročník se bude věnovat například úsporám vody ve výrobě, zaměří se na otázku vhodnosti míry automatizace a digitalizace malých pivovarů a zazní i novinky z oblasti nových technologií. Naše společnost se letos zúčastní zcela poprvé a představíme Vám profesionální technologii plnění a etiketování GAI určenou pro pivovary. Velmi se těšíme na Vaši návštěvu!


PROGRAM KONFERENCE


08:30–09:30     Registrace účastníků

09:30–09:35     Zahájení konference

09:35–10:00     Ing. Martina Ferencová, výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven
                             Téma prezentace: Dopad vládních opatření na české pivovarství a možnosti řešení vzniklé situace

10:00–10:20     Ing. Ivo Kaňák, MBA, ředitel závodu, Pivovar Radegast
                             Téma prezentace: Pivovar Radegast - ucelený přístup k úsporám vody

10:20–10:40     Ing. Jan Jirec, Packaging Leader, Heineken Česká republika
                             Téma prezentace: Conected brewery

10:40–11:00      Ladislav Kraus, Sales engineer, YASKAWA Czech s.r.o.
                              Téma prezentace: Paletizace plechovek a práce se sudy v pivovaru Nymburk a řešení pro paletizaci lahví Airgrip

11:00–11:30     Přestávka na občerstvení

11:30–11:50     Ing. Tomáš Kopecký, jednatel, CHEOPS spol. s r.o.
                             Téma prezentace: Systém absolutního trasování životnosti KEG sudů v brazilském Anheuser-Busch InBev

11:50–12:10     Ing. Ondřej Janík, System Sales Engineer a Ing. Marek Gašparík, specialista FOOD, ifm electronic spol. s r.o.
                             Téma prezentace: Rychlá digitální CIP stanice

12:10–12:30     Radek Velebil, obchodní ředitel, KUKA
                             Téma prezentace: Nový robot pro pivovary a ukázka realizace s robotem KUKA

12:30–12:50     Ing. Tomáš Froněk, ředitel Factory Automation, Siemens, s.r.o.
                             Téma prezentace: Pivo 4.0 – digitalizace pro lepší pivo, ne pro plnění tabulek

12:50 – 14:00    Oběd + prohlídka pivovaru

14:00 – 14:16    Ing. Róbert Obertík, technický ředitel, Banskobystrický pivovar, a.s.
                              Téma prezentace: Desetiletí významných investic do automatizace, úspor vody a energií

14:16–14:40      Martin Vrba, hlavní inženýr, Techfood s.r.o.
                              Téma prezentace: Evoluce ve sladování pro malé a střední pivovary v plně automatizovaném režimu

14:40–15:00     Mgr. Silvia Mrvik, aplikační specialistka a Ing. Petr Cetlovský, oblastní manažer prodeje, Hamilton Bonaduz AG
                             Téma prezentace: Online měření koncentrace kvasnic v kvasničném hospodářství

15:00–15:20     David Šikýř, aplikační specialista, Balluff CZ s.r.o.
                             Téma prezentace: Sběr dat s využitím inteligentních snímačů s monitorovací funkcí pro prediktivní strategii a zvýšení efektivity

15:20–15:40     Milan Starec a Tomáš Vodochodský, Černokostelecký pivovar
                             Téma prezentace: Průmyslová revoluce v českém pivovarnictví

15:40–16:00     Pavel Prouza, pivovar Lobeč
                             Téma prezentace: Záchrana a oživení parostrojního pivovaru v Lobči u Mšena

16:00–16:30     Ukončení přednáškové části a ochutnávka pivních vzorků

16:30–17:50     Prohlídka pivovaru

17:50–03:00     Společenský večer s rautem a hudbou


DALŠÍ INFORMACE NAJDETE NA:
https://www.prumyslovaautomatizace.com/automatizace-a-modernizace-pivovaru-2021/

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.