16. 6. 2021
Automatizace pivovarů
Pokud jste pivovarník, sládek nebo Vás pivo prostě jenom baví, rozhodně si nenechte ujít zítřejší konferenci "Automatizace a modernizace pivovarů 2021". Místem konání 11. ročníku této mezinárodní odborné konference se 17. června stane unikátní památka parostrojní pivovar v Lobči u Mšena. Letošní ročník se bude věnovat například úsporám vody ve výrobě, zaměří se na otázku vhodnosti míry automatizace a digitalizace malých pivovarů a zazní i novinky z oblasti nových technologií. Naše společnost se letos zúčastní zcela poprvé a představíme Vám profesionální technologii plnění a etiketování GAI určenou pro pivovary. Velmi se těšíme na Vaši návštěvu!
PROGRAM KONFERENCE
08:30–09:30 Registrace účastníků
09:30–09:35 Zahájení konference
09:35–10:00 Ing. Martina Ferencová, výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven
Téma prezentace: Dopad vládních opatření na české pivovarství a možnosti řešení vzniklé situace
10:00–10:20 Ing. Ivo Kaňák, MBA, ředitel závodu, Pivovar Radegast
Téma prezentace: Pivovar Radegast - ucelený přístup k úsporám vody
10:20–10:40 Ing. Jan Jirec, Packaging Leader, Heineken Česká republika
Téma prezentace: Conected brewery
10:40–11:00 Ladislav Kraus, Sales engineer, YASKAWA Czech s.r.o.
Téma prezentace: Paletizace plechovek a práce se sudy v pivovaru Nymburk a řešení pro paletizaci lahví Airgrip
11:00–11:30 Přestávka na občerstvení
11:30–11:50 Ing. Tomáš Kopecký, jednatel, CHEOPS spol. s r.o.
Téma prezentace: Systém absolutního trasování životnosti KEG sudů v brazilském Anheuser-Busch InBev
11:50–12:10 Ing. Ondřej Janík, System Sales Engineer a Ing. Marek Gašparík, specialista FOOD, ifm electronic spol. s r.o.
Téma prezentace: Rychlá digitální CIP stanice
12:10–12:30 Radek Velebil, obchodní ředitel, KUKA
Téma prezentace: Nový robot pro pivovary a ukázka realizace s robotem KUKA
12:30–12:50 Ing. Tomáš Froněk, ředitel Factory Automation, Siemens, s.r.o.
Téma prezentace: Pivo 4.0 – digitalizace pro lepší pivo, ne pro plnění tabulek
12:50 – 14:00 Oběd + prohlídka pivovaru
14:00 – 14:16 Ing. Róbert Obertík, technický ředitel, Banskobystrický pivovar, a.s.
Téma prezentace: Desetiletí významných investic do automatizace, úspor vody a energií
14:16–14:40 Martin Vrba, hlavní inženýr, Techfood s.r.o.
Téma prezentace: Evoluce ve sladování pro malé a střední pivovary v plně automatizovaném režimu
14:40–15:00 Mgr. Silvia Mrvik, aplikační specialistka a Ing. Petr Cetlovský, oblastní manažer prodeje, Hamilton Bonaduz AG
Téma prezentace: Online měření koncentrace kvasnic v kvasničném hospodářství
15:00–15:20 David Šikýř, aplikační specialista, Balluff CZ s.r.o.
Téma prezentace: Sběr dat s využitím inteligentních snímačů s monitorovací funkcí pro prediktivní strategii a zvýšení efektivity
15:20–15:40 Milan Starec a Tomáš Vodochodský, Černokostelecký pivovar
Téma prezentace: Průmyslová revoluce v českém pivovarnictví
15:40–16:00 Pavel Prouza, pivovar Lobeč
Téma prezentace: Záchrana a oživení parostrojního pivovaru v Lobči u Mšena
16:00–16:30 Ukončení přednáškové části a ochutnávka pivních vzorků
16:30–17:50 Prohlídka pivovaru
17:50–03:00 Společenský večer s rautem a hudbou
DALŠÍ INFORMACE NAJDETE NA:
https://www.prumyslovaautomatizace.com/automatizace-a-modernizace-pivovaru-2021/